Συμμετοχή μας στην Climatherm 2012
Συμμετοχή μας στην Climatherm 2012

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην έκθεση Climatherm για το 2012 όπου η προσέλευση του κόσμου στο περίπτερο μας ήταν κάτι το πρωτοφανές.  Ο λέβητας Windhager BioWIN με την αυτόματη τροφοδοσία σε λειτουργία έκλεψε την παράσταση ενώ πολύς κόσμος παρατήρησε με προσοχή την διαφορά που έχουν οι λέβητες ΜΙΛΕ κατασκευής μας σε σχέση με τον φτηνό ανταγωνισμό και ιδιαίτερα τις παραβαλκάνιες εισαγωγές.

Η έκθεση ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους τους επισκέπτες να παρατηρήσουν σε ζωντανή μορφή τα ποιότικά και αξιόπιστα προιόντα της εταιρείας μας ενώ παράλληλα συζητήσαμε τους τρόπους σύνδεσης και λειτουργίας των λεβήτων βιομάζας. 

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους όσους μας επισκεύτηκαν και ζητούμε συγνώμη από όσους δεν καταφέραμε να μιλήσουμε λόγω υπερβολικού φόρτου ερωτήσεων.  Είμαστε πάντα διαθέσιμοι τηλεφωνικά ή στο εργοστάσιο μας.

Ραντεβού το 2014...

  

 

Προμηθευτές

Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ

32ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, ΤΘ. 20009 / Τ.Κ. 19003, Μαρκόπουλο - Αττική
Τηλ. 22990 63480
Fax 22990 63481
Email [email protected]

Περιγραφικές Οδηγίες: Στη συνέχεια της Αττικής Οδού πηγαίνοντας προς Λαύριο - πριν τα Καλύβια - δεξιά στα φανάρια του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου.